Ruska atletinja v strahu za svoje življenje

Foto: EPA
Foto: EPA
Julija Stepanova se po poskusu vdrtja v njen račun pri Svetovni protidopinški agenciji Wada boji za svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Julija in njen mož Vitalij sta pomagala pri odkrivanju s strani države podprtega sistematičnega dopinga v ruski atletiki. Par sedaj živi na neznanem kraju v ZDA, a je njuno prebivališče zavedeno v njenem računu pri Svetovni protidopinški agenciji Wada, saj morajo biti športniki dosegljivi v primeru doping kontrol.

In v ta račun je nekdo vdrl, je potrdila Wada. "Če se nama kaj zgodi, vedite, da ni šlo za nesrečo," je na video konferenci povedala ruska tekačica na 800 metrov in dodala: "Jasno nama je, da - v kolikor bi nama kdo res želel kaj storiti - bo pri tem najverjetneje uspešen."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.