Russell Brand napadel fotografa

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Igralec Russell Brand si je te dni s svojim vedenjem prislužil policijsko prijavo.
Oglej si celoten članek

Britanski komik Russell Brand je naletel na skupino paparacev, med njimi tudi Timothyja Jacksona z njegovim iPhonom, ki so mu sledili v lovu za dobro fotografijo. Vendar je komik, ko jih je opazil, popolnoma ponorel. Jacksonu je iz rok iztrgal mobitel in ga vrgel skozi okno bližnje zapuščene hiše, pri čemer je razbil okensko steklo.

Fotograf ga je zatem nemudoma prijavil policiji. "Zaletel se je med nas in mi iztrgal mobitel iz roke ter ga vrgel v zapuščeno zgradbo," je navedel fotograf v policijskem poročilu.

Igralec incidenta še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.