Russell Crowe ni mrtev

Foto: Žurnal24 Russell Crowe
Svet je obkrožila novica, da je Russell Crowe umrl med snemanjem novega filma, kjer naj bi padel z višine petnajstih metrov. Igralec je bil primoran svetu sporočiti, da je še vedno med živimi.
Oglej si celoten članek

Novico o smrti igralca so sporočili na nekem floridskem radiu, kjer so razložili, da se je Russell ponesrečil med snemanjem novega filma v Avstriji.

 

Zvezdnikov tiskovni predstavnik je govorico, ki je takoj obkrožila ves svet, pojasnil z besedami, da je 46-letni igralec popolnoma zdrav in da si oboževalci lahko oddahnejo.

 

Lažna novica o smrti zvezdnika je v svetu zabave nekaj čisto običajnega. Tarče takšnih govoric so bili že Will Smith, Tom Cruise, Jeff Goldblum, Betty White, Bill Cosby, James Avery in Bobby Brown.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.