Russell Katy pustil kar preko SMS-a

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Katy Perry je razkrila, kako jo je nekdanji mož zapustil.
Oglej si celoten članek

Pevka je namignila, da bo pravo resnico glede njune ločitve leta 2011 še razkrila. Za ameriški Vogue je povedala, da je Russell zelo pameten in magičen moški ter da ga je ljubila, ko je bila z njim poročena.

"Dokler se ni začel norčevati iz mene in ni vedel, da sem v občinstvu, ker sem prihajala na njegove šove, da bi ga presenetila. Povem lahko le to, da od njega nisem slišala niti besede, ko mi je na zadnji dan leta 2011 po SMS-u sporočil, da se od mene ločuje," je razkrila.

"Priznam, da sem bila veliko na poti. Kljub temu, da sem ga ves čas vabila, da gre zraven. A ni mu bilo všeč, da sem na turneji šefica. Tako da je to res bolelo. Zelo sem se počutila odgovorno, da sva končala zakon, vendar sem nato izvedela resnico, ki je ne bom še razkrila," je še potožila pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.