Russella poslala v vesolje

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Katy Perry je svojega zaročenca Russella Branda razveselila s prav posebnim darilom za rojstni dan. Podarila mu je potovanje v vesolje, za katerega je odštela 120 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Popularna pevka je svojega izbranca Russella za 35. rojstni dan peljala na večerjo, kjer mu je pripravila posebno presenečenje.

 

"Russell je mislil, da bosta imela romantično večerjo v dvoje, a ko je prišel v restavracijo in videl, da je povabila vse njegove prijatelje in družino, je bil zelo vesel," je razkril vir in dodal, da je pravo presenečenje sledilo po večerji.

 

Draga darila

"Katy je kar naenkrat prišla zamaskirana v astronavta in mu podarila potovanje v vesolje. Russell je ostal brez besed."

 

In čeprav si zaljubljenca rada podarjata pregrešno draga darila, sta gostom svoje poroke sporočila, da si ne želita nikakršnih daril. "Oba imava precej dobri službi, zato ne potrebujeva ničesar," je razložil Russell.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.