Ryan ima babji hobi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ryan Gosling pravi, da si ne popolnega dne ne predstavlja brez pletenja, ob katerem pozabi na vsakodnevne skrbi.
Oglej si celoten članek

"Med snemanjem scene za film Lars and The Real Girls sem dan preživel v sobi polni stark, ki so me naučile plesti. To je bil eden najbolj sproščujočih dni v mojem življenju," je priznal seksi igralec Ryan Gosling. "Popoln dan si predstavljam ob pletenju. Plus tega, da imaš na koncu dneva nekaj od tega: lepo darilo za nekoga, ki si želi šal čudne oblike."

Ryan je še zaupal, da njegovo življenje ni bilo vedno tako mirno, šovbiznis pa je vzljubil ob nastopih svojega strica, ki je nastopal kot Elvisov imitator.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.