Ryan od Sandre Bullock v Olivijin objem

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ryan Reynolds, za katerega se je še do nedavnega govorilo, da je v zvezi s Sandro Bullock, naj bi bil zaljubljen v igralko Olivio Wilde.
Oglej si celoten članek

Ryana Reynoldsa so pred dnevi opazili na kosilu z Olivio Wilde. Vendar pa naj ne bi šlo za običajni obed. "Pred kratkim ji je povedal, da mu je všeč," je razkril igralkin prijatelj. Po kosilu se je parček za dve uri umaknil v stanovanjski blok, nato pa sta se odpravila še na sprehod. In čeprav vir blizu domnevnemu parčku zanika, da bi bil njun obed romantične narave, Olivijin prijatelj vztraja: "Še bi šla z njim ven."

Kako pa kaže z drugo žensko v njegovem življenju, Sandro Bullock? "Kemije med njima se ne da zanikati," pravi neimenovani vir. Ryan in Sandra, soigralca v filmu Snubitev, sta se čez poletje precej  družila in vir dodaja: "Vsi bi ju radi videli skupaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.