Ryan Phillippe že tretjič očka?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanje dekle Ryana Phillippa Alexis Knapp je rodila, ob porodu pa naj bi bil prisoten tudi igralec. Ryan naj bi bil oče male dojenčice.
Oglej si celoten članek

Nekdanje dekle Ryana Phillippa Alexis Knapp, ki zatrjuje, da je igralec oče njenega otroka, je prejšnji petek, prvega julija, rodila punčko. Ob rojstvu male dojenčice Kai naj bi bil navzoč tudi igralec. "Je dober oče in ne glede na to, ali je otrok njegov ali ne, ji hoče biti v podporo," je povedal neimenovani vir. "Alexis pa je resnično vznemirjena, da je mama."

Še vedno sicer ni potrjeno, ali je Ryan resnično oče otroka, vendar naj bi v prihajajočih tednih opravil test očetovstva in razjasnil zadevo. Manekenka in igralka, s katero sta bila v kratkotrajni zvezi do septembra 2010, pa je že prej povedala, da ne pričakuje, da bi igralec prevzel odgovornost za otroka. "Ryana ni nikoli prosila za kakršnokoli pomoč, niti je ne pričakuje," je pojasnil njen tiskovni predstavnik.

Igralec ima že dva otroka, 11-letno Avo in sedemletnega Deacona s svojo nekdanjo ženo Reese Witherspoon.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.