"S Christino me ne morete primerjati"

Foto: Žurnal24 Osemnajstletna Maja Keuc se je z izjemnim petjem prebila v naslednji krog oddaje
Slovenija je našla še en talent. Maja Keuc, ki so jo poimenovali kar slovenska Christina Aguilera, je preteklo nedeljo navdušila s svojim glasom.
Oglej si celoten članek

Kakšni so bili občutki pred nastopom in po njem?

Čakala sem sedem ur, da sem sploh prišla na vrsto, in sem tremo kar malo izgubila. Drugače pa se mi je izkušnja zdela čisto drugačna od tistih, ki sem jih imela do zdaj. Mogoče se najprej nisem videla v tej luči, na takem odru oziroma šovu, ampak zdaj sem se že sprijaznila s tem.

 

Kakšen se vam je zdel nastop?

Sem zelo samokritična, to je sicer dobro, včasih pa le ni v redu, saj zato kakšne stvari naredim še slabše. Če bi imela še eno možnost, bi verjetno marsikaj izboljšala.

 

Nekateri so vas označili za slovensko Christino Aguilero ...

Vsi so mi predlagali, naj si izberem pesem Christine Aguilere, a si je nisem ravno zato, da me ne bi potem kdo enačil z njo. Ne vem, ali se naju sploh da primerjati.

 

Ali svoj glas šolate?

Pred pol leta sem začela obiskovati jazz šolo v Mariboru, drugače pa sem končala nižjo glasbeno šolo in violino.

 

Katerega izmed članov žirije vas je bilo najbolj strah?

Najbolj strah? Hm ... Mogoče Branka Čakarmiša.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.