S čim je zmešala Ronnieja?

Foto: Žurnal24 Nekdanji fant se je odločil, da bo njene gole slike delil z vsemi.
Ronnieju Woodu se je zgodilo tisto, kar se zgodi mnogim moškim. Podlegel je čarom brhke mladenke. In mladenki se je zgodilo tisto, kar se tem dekletom večkrat zgodi.
Oglej si celoten članek

Še pred mesecem dni je Jekaterina Ivanova uživala v anonimnosti, ki pa je je zdaj nepreklicno konec. Potem ko jo je ves svet spoznal kot tisto, ki je zmešala člana Rolling Stonesov, je njen nekdanji fant Will poskrbel, da ne bo nič ostalo skrito.

Jekaterina je navdušila Ronnieja.

 
Will je objavil gole fotografije mlade Jekaterine, ki jih je posnel pred dvema letoma. Par naj bi se spoznal le nekaj ur pred tem, ko so bile posnete fotografije. Takrat Willa to ni motilo, danes pa se čudi Jekaterinini lahkotnosti. Brez rdečice na licu naj bi mu pokazala svoje prsi in se z veseljem nastavila fotoaparatu.

Po njegovih besedah naj bi bila Jekaterina čudovito dekle z dobrim smislom za humor. Najbrž pa ni bil njen smisel za humor tisti, ki je Ronnieja Wooda speljal na kriva pota in ga pustil v nemilosti pri ženi Jo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.