S Harryjem Potterjem si lahko obrišete ritko

Foto: Blitz Film & Video Distribution
Foto: Blitz Film & Video Distribution
Pottermaniji ni videti konca. Najbolj slavni čarovnik na svetu je našel pot tudi v stranišča Tajcev.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik filmov o čarovniku Harryju Potterju Daniel Radcliffe je postal nepogrešljiv tudi v tajskih domovih. Neko Tajsko podjetje slavnega čarovnika namreč tiska celo na toaletni papir. Svojo podobo na toaletnem papirju je komentiral tudi Daniel: "Svojega lika na toaletnem papirju sicer nisem videl, vendar vam lahko povem, da to ni ravno prijetno. Ne vem, ali je to kompliment, sicer pa so tudi liki igralcev iz filma Ameriška pita odtisnjeni na kondomih, kupite lahko celo kondom z odtisom lika Baracka Obame."

Toaletni papir pa je le en od številnih artiklov, ki jih krasi podoba slavnega čarovnika. Warner Bros z lutkami, igračami in igricami s podobo Harryja Potterja služi milijone.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.