S helikopterjem po gobe za mamo

Foto: Žurnal24 Vaščani so bili začudeni, ko jim je pilot povedal, da je prišel nabrat gobe za m
Pilota tajskega vojaškega helikopterja čaka kazen, ker je med delovnim časom s helikopterjem nabiral gobe za mamo.
Oglej si celoten članek

Pilota tajskega vojaškega helikopterja so suspendirali, ker je med opravljanjem dolžnosti pristal, da bo nabral gobe za mamo. Tajske letalske sile so uvedle preiskavo proti pilotu, ko so prebivalci vasi v provinci Kanchanaburi incident prijavili policiji.

Helikopter je najprej krožil nad jaso v pragozdu, nato pa pristal. Ko so vaščani šli pogledat, kaj se dogaja, helikopterja ni bilo več. Pilot se je kasneje vrnil in radovednim vaščanom prostodušno povedal, da je prišel nabrat gobe za mamo.

" Pilota čaka kazen, ker je pustil helikopter brez nadzora, kršil pa je tudi druga pravila," je povedal tiskovni predstavnik tajske vojske Monthon Satchukorn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.