S homeopatijo nad stres v šoli

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Homeopatija pomaga tudi pri stresu v šoli.
Oglej si celoten članek

Homeopatska zdravila so primerna “za malčke, ki imajo strah pred vrtcem, ter za šolarje, ki imajo lahko težave z nemirnostjo, plahostjo, utrujenostjo, nespečnostjo in podobnim”, zagotavlja doktorica Maruša Hribar, magistra farmacije, predsednica homeopatske sekcije pri Slovenskem farmacevtskem društvu.

Gelsemium proti tremi

Prednost homeopatskih zdravil je, da praviloma nimajo stranskih učinkov in ne povzročajo odvisnosti, lahko jih jemljemo sočasno z drugimi zdravili,” poudarja Hribarjeva in pojasnjuje: “Pri akutnih težavah, kot je strah pred nastopom ali športnim tekmovanjem, jemljemo zdravila večkrat na dan, dokler se stanje ne izboljša.”

Zdravilo proti utrujenosti

Proti telesni utrujenosti priporočajo arnico, proti intelektualni utrujenosti pa kali phosphoricum. Povprašajte v lekarnah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.