S hudičevo glasbo v raj

Foto: Promo
Foto: Promo
Čeprav organizator do včeraj še ni pojasnil zapletov s hotelskim kompleksom Paradiso, ki je festivalu oddajal prostor in ponujal nekatere storitve, pa je jasno, da Metalcamp zagotovo bo.
Oglej si celoten članek

Eden od največjih festivalov metal glasbe v Evropi, ki na sotočje Tolminke in Soče vsako leto privabi več deset tisoč ljubiteljev trše glasbe, bo v Slovenijo med 5. in 11. avgustom med drugim pripeljal skupine Korn, Machine Head, Amon Amarth, Paradise Lost, Testament in Hatebreed, prvič pa bo na voljo tudi kampiranje s petimi zvezdicami za družine, ki bo poleg priročne lokacije in drugih ugodnosti ponujal zasebni vrtec.

Za vstopnice boste odšteli od 53 (enodnevna) do 142 evrov (tedenska), fani in VIP-postrežbe željni pa tudi več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.