S kakšnim lahko osvojite Neisho?

Foto: Zvone Vrankar
Foto: Zvone Vrankar
Neisha nam je zaupala, kakšno spodnje perilo ji je všeč na moških.
Oglej si celoten članek

Pevka Neisha, ki je te dni polno zaposlena s snemanjem nove plošče in organiziranjem jesenske turneje, si kljub vsemu vzame čas za sprehod po centru prestolnice, druženje s prijatelji in seveda nekaj, čemur se ženske težko uprejo - nakupovanje.

Ujeli smo jo na otvoritvi nove "gatkarnice" v stari Ljubljani, kjer se je navduševala predvsem nad športnim perilom, saj pridno telovadi. ''Ni lepšega kot poleti zagorela polt, ki jo dodatno poudarijo intenzivne barve kopalk in isto velja tudi za spodnje perilo," je komentirala, povprašali pa smo jo tudi kakšno spodnje perilo ji je všeč pri moškemu. "Všeč mi je, da 'dogaja', najbolj me lahko navduši s surferskim stilom, mi je pa všeč tudi športna eleganca."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:35 10. Junij 2013.

    O moj bog, kadarkoli odprem Žurnal, članek o Neishi ... Ne, res me ne zanima, kake gate so ji na …

  • 01:15 10. Junij 2013.

    Prva - v 80 letih, ki je ne zanima vsebina - ampak gate??????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.