S knjigo blati Goldie Hawn

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Goldie Hawn je bila lahkoživa in s kokainom zasvojena karieristka, ki se ni zanimala za svoja otroka.
Oglej si celoten članek

To je le nekaj obtožb, ki jih je v svoji knjigi zapisal Bill Hudson, nekdanji mož Goldie Hawn in član skupine The Hudson Brothers, ki so višek kariere doživeli v 70. letih.

Hudson, ki ne more preboleti dejstva, da njegova hči Kate Hudson v Kurtu Russellu vidi pravega očeta, v knjigi So You Are A Star med drugim opisuje, kako je spoznal Goldie.

Prvič je svetlolasko zagledal na letalu iz New Yorka v Los Angeles. Kot trdi, je Hawnova celo med letom uživala droge. "Goldie so pred nos pomolili džojnt, ki ga je z veseljem sprejela. Pri tretji pesmi je bila že tako zadeta, da je z ostalimi potniki plesala med sedeži. Nato so ji pred nos pomolili še pladenj s kokainom, ki ga je prav tako poskusila," pravi Hudson, ki se je v lepo igralko takoj zagledal. Postala sta ljubimca, čeprav sta bila oba oddana. Goldie naj bi dejala, da svojega partnerja sicer ljubi, a da verjame v "odprte zveze".

Kljub nenehnim sporom sta se Bill in Goldie leta 1976 poročila. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, Oliver in Kate. Sprva je bila igralka zgledna mati, kar pa se je nenadoma spremenilo. "Ko je začela s snemanjem filma Foul Play, so se njene prioritete spremenile. Otroka sta pristala na drugem mestu. Nisem mogel verjeti svojim očem," je zapisal Hudson, čigar knjiga bo izšla jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.