S koncerti do konca

Foto: Žurnal24 Magnifico Foto: Žurnal24 Jan Plestenjak Foto: Žurnal24 Anja Bukovec Foto: Žurnal24 Siddharta Foto: Žurnal24 Dan D Foto: Žurnal24 Bajaga Foto: Žurnal24 Big foot mama Foto: Žurnal24 Gibonni
Praznični koncerti. Letos predvsem z glasbeniki iz Slovenije in nekdanje Jugoslavije.
Oglej si celoten članek

Na božično-novoletnih koncertih, ki so se že začeli odvijati po vsej Sloveniji, bomo letos slišali predvsem domače glasbenike. Kar nekaj jih bo predstavljalo nove glasbene izdelke, med njimi Jan Plestenjak (album Osebno) in Siddharta (album VI). Že tradicionalno bo božični koncert v Cvetličarni pripravil Magnifico, po dolgem koncertnem premoru pa se bodo na oder velenjske Rdeče dvorane vrnili Dan D. Tuji glasbeniki, ki bodo za praznike obiskali Slovenijo, večinoma prihajajo z območja nekdanje Jugoslavije. Vsi, ki jim bomo letos lahko prisluhnili, pa so tako rekoč stalni gostje slovenskih božično-novoletnih koncertov, med njimi tudi srbski glasbenik Bajaga in v Sloveniji izjemno priljubljeni hrvaški romantik Gibonni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.