S petimi koncerti zaslužila 6 mio. evrov

Foto: Žurnal24 Amyjin sinočnji nastop v Florianopolisu je bil del brazilskega festivala Summer
Britanska pevka Amy Winehouse je pretekli vikend nastopila na prvem od petih koncertov v Braziliji, kjer bo za vse nastope prejela kar šest milijonov evrov plačila.
Oglej si celoten članek

Potem ko naj bi Amy nek ruski milijarder za privatni novoletni koncert plačal milijon funtov, bo pevka za pet koncertov v Braziliji prejela kar šest milijonov evrov. Prvega je odigrala sinoči.

 

"Amy se bo valjala v denarju. Brazilija je znana po tem, da gosti velike glasbenike, ki igrajo v živo in Amy je več kot odlična za takšne nastope," je razkril neimenovani vir.

 

27-letno glasbenico, ki naj bi konec leta izdala svoj tretji album, tako v prihodnjih dneh čakata še dva koncerta v Riu de Janeiru in dva v Sau Paulu. Prihodnji mesec pa naj bi nastopila v Dubaju, kjer jo prav tako čaka veliko plačilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.