S Planet TV na Kanal A

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Novinarski ekipi oddaje Svet na Kanalu A se je pridružil Miha Orešnik.
Oglej si celoten članek

Orešnik, ki bo v omenjeni informativni oddaji pripravljal predvsem reportaže, na Pro Plus prihaja s Planet TV, kjer pa še ni opravljal rednega novinarskega dela, temveč se je kot novinar uvajal. Po naših informacijah naj bi za oddajo Danes pripravil le dva prispevka.

Orešnik sicer ni prvi, ki je nekaj časa sodeloval pri ustvarjanju oddaje Danes, nato pa si izziv poiskal na Pro Plusu. Julija sta se ekipi Sveta pridružili že novinarki Živa Ivačič in Sanja Hrgota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:39 8. Avgust 2014.

    Ravno obratno je.. Če si pristranski in objavljaš nepreverjene novice ter razne teorije zarote, se zaposliš na planet tv.

  • 14:20 8. Avgust 2014.

    Če so mu blizu laž in manipulacije, potem je izbral pravilno!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.