S plesom do popolne postave

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lepa igralka Anne Hathaway ostaja v dobri kondiciji s pomočjo plesa.
Oglej si celoten članek

Igralka Anne Hathaway, ki v višino meri 1,73 metra, je znana po svoji zavidljivi postavi. Zanjo pa tudi trdo dela, je znano. Njena osebna trenerka Simone de la Rue jo je pohvalila, da pogosto kuri kalorije in to lahko počne kjerkoli.

"Anne Hathaway ljubi ples, ker ga lahko izvaja kjerkoli. Ko se na primer sprehajate okoli doma, premikajte roki nasprotno od nog in si zamislite, da pred vsakih korakom odbijate žogo, medtem ko plešete. Gre za najlažji način, da pospešite utrip srca in da delajo mišice," je povedala Simone in dodala, da je za ženske zelo pomembno, da pri telovadbi ne pretiravajo.

"Začnite z dvajsetminutno kardiovadbo, da dvignete srčni utrip – najprimernejši so ples, tek in skakanje. Določene predele nato preoblikujte s specifičnimi vajami," svetuje vsem, ki bi se rade znebile kakšnega odvečnega kilograma in ostale v dobri kondiciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.