S Pop TV odhaja eden ključnih ljudi

Foto: mediaspeed Donald Rose Foto: mediaspeed Bojana Ksela, Donald Rose Foto: Žurnal24 Donald Rose ima za seboj produkcijo vrste resničnostnih šovov Pro Plusa, Sloveni Foto: mediaspeed Donald Rose Foto: mediaspeed Donald Rose
Na Pop TV so potrdili informacije, da s Pop TV odhaja Donald Rose, "oče" resničnostnih šovov na tej televiziji.
Oglej si celoten članek

"Donald Rose ni bil kreativni direktor naše družbe pač pa je s svojo produkcijsko hišo Doro Media z nami sodeloval izključno v projektu Štartaj, Slovenija kot zunanji producent. Po izteku projekta oz. pogodbe, pa navedena produkcijska hiša z nami ni bila pripravljena sodelovati tudi v novi sezoni šova Štartaj, Slovenija. Razlogov nam niso zaupali, glede na izkušnje omenjene produkcijske hiše pa je sklepati, da bo na trgu brez težav našle nove izzive," so na vprašanje, ali drži, da so se razšli in zakaj, odgovorili na Pop TV.

Zakaj odhaja, smo vprašali tudi Donalda Roseja in mu povedali, kaj o tem pravijo na Pop TV.

"To je pisalo na moji vizitki!"

"Odgovora POP TV ne razumem. Nimam produkcijske hiše in sem petnajst let delal na POP TV, postavil oddelek kreativne produkcije POP TV-ja in vodil najuspešnejši tim v celotni CME regiji, ki je produciral vse največje šove v državi. Z veseljem sem vzgajal ljudi, predajal znanje in bil predan televizijskemu ustvarjanju na POP TV," pravi Rose, ki na trditev, da ni bil kreativni direktor POP TV, odgovarja, da je tako pisalo tudi na njegovi vizitki.

"Sem tudi avtor oddaj Gostilna išče šefa in Štartaj, Slovenija!, ki je tudi največkrat nagrajen projekt v zgodovini slovenske televizije. Vse to lahko zasledite tudi v medijih, ki so pisali o naših šovih skozi leta ustvarjanja. Ko postane v podjetju aroganca višja vrednota kot ljudje in ustvarjanje, očitno ni več prostora za človeka, kot sem jaz. Želim jim vso srečo, moji bivši ekipi pa še veliko uspešnih projektov," je še dodal Rose.

Foto: mediaspeed Donald Rose Produkcijska hiša, o kateri govori POP TV, je po podatkih Ajpesa v resnici s.p., ki ga ima Rose, uradno ime je Doro Media TV produkcija Donald Rose s. p.

Rose je na POP TV začel z resničnostmimi šovi, prvi je bil leta 2002 Popstars. Čeprav zdaj na POP TV pravijo, da je zdaj s svojo produkcijsko hišo sodeloval le pri projektu Štartaj, Slovenija!, je v preteklih letih v imenu POP TV prevzemal Viktorje, v arhivu smo našli fotografije iz let 2013 in 2014.

Na POP TV pravijo, da zaradi odhoda Rosea na njihovem programu ne bo manj resničnostnih šovov. "Za zabavne televizijske oddaje in resničnostne šove, ki dosegajo odlične rezultate gledanosti v naši medijski hiši skrbi izkušena ekipa kreativnih producentov in zunanjih izvršnih produkcijskih hiš. Glede na priljubljenost bo teh kvečjemu več in ne manj v naši programski shemi," še še zapisali na Pop TV.

Pop TV je pred kratkim zapustil eden ključnih ljudi in eden najbolj prepoznavnih obrazov, odgovorni urednik spletne strani 24ur.com Denis Oštir. Odšel je v Gorenje, kjer bo vodil oddelek za odnose z javnostmi.

Foto: Mediaspeed Denis Oštir

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 09:33 3. Februar 2018.

    TALE PRO PLUS JE TREBA ZAPRET! ODKAR SO ZLOBIRALI OBVEZNO PALČEVANJE NISO VREDNI ZA EN DREK!

  • 08:43 3. Februar 2018.

    bo svojemu otroku dovolil gledati te neumne oddaje

  • 08:40 3. Februar 2018.

    zdaj bo imel čas svojo ženo učiti pisati tvite

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.