S poslovilnim koncertom se ne poslavljajo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Skupina Pop Design bo konec avgusta nastopila na poslovilnem koncertu, a Miran Rudan pravi, da to ni slovo, temveč le nov začetek.
Oglej si celoten članek

Skupina Pop Design, ki je postala prepoznavna leta 1989 na jugoslovanskem izboru za evrovizijsko popevko s skladbo Baby Blue, zaslovela pa s skladbo Na božično noč, za katero se je leta 2010 izkazalo, da je plagiat, bo 31. avgusta v Križankah nastopila na svojem poslovilnem koncertu. A če ste mislili, da poslovilni koncert pomeni slovo skupine, ste se hudo ušteli.

"Poslovilni zato, ker bi radi zaključili tisto, kar se je z nami dogajalo do zadnjega koncerta, saj se pripravljamo na malo drugačne stvari. Zadnji dve leti smo bili resnično rekorderji: uspešna zadnja plošča, koncert v Križankah, igrali smo na ogromno veselicah in imeli veliko občinstva," nam je zaupal pevec Miran Rudan, ki je s skupino prvič nastopil leta 1989.

"Takšnega Pop Designa, kot je bil do danes, ne bo več, kot bend pa končno delujemo tako, kot moramo, in to bi bilo škoda zavreči. Vendar nekaj moramo spremeniti, saj so se spremenili časi in s tem tudi mi. Ime pa ostaja, saj je postalo velika blagovna znamka. Na naše koncerte hodi veliko mladih, ki jih želimo zadržati. Pošteno bi bilo do nas samih, da naredimo nekaj boljšega, nekaj novejšega, čeprav vse to, kar imamo, ostaja," še dodaja Rudan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.