S predpremiero do dobrodelnosti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V torek bo v ljubljanskem Koloseju na ogled svetovna predpremiera Zvezdne steze: V temo, s pomočjo katere se bo zbiral denar v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

V Koloseju bo v torek, 15. maja ob 18:45 uri na ogled svetovna predpremiera filma Zvezdne steze: V temo. Denar od malo višje cene vstopnice (15 evrov) dobrodelnega dogodka Maja za mlade in s prispevki donatorjev in sponzorjev bo organizator namenil Zavodu Janeza Levca, kateremu tudi zadnja leta namenja sredstva. Letos računajo, da bodo zbrali okoli 10 tisoč evrov, ki jih bodo namenili še za dokončanje tekaške steze na športnem igrišče ob osnovni šoli.

Organizator pričakuje precej uglednih gostov, ki so se odzvali vabilu Rotary cluba Ljubljana Šiška. Predvsem pa je prireditev pomembna za gojence, ki bodo nastopili na otvoritvi.

Sicer pa film prihaja na redni spored v slovenske kinematografe v četrtek, 16. maja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.