S seksom s Kidmanovo si je uresničil sanje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zac Efron, ki v svojem novem filmu igra z avstralsko igralko Nicole Kidman, je priznal, da so bili prizori seksa z njo uresničenje njegovih sanj.
Oglej si celoten članek

"Nicole je prekrasna in vse, o čemer sanjajo moški," je 24-letni Zac Efron pel hvalo svoji 20 let starejši avstralski kolegici, s katero igra v prihajajočem erotičnem trilerju The Paperboy. Poleg tega je še povedal, da se je moral vsakič, ko jo je videl na snemanju, uščipniti, da se je prepričal, ali ne sanja. "To je bil vrhunec mojega življenja," je opisal prizore seksa s seksi mamo štirih otrok.

Zac v filmu, ki ga bodo predstavili na filmskem festivalu v Cannesu, igra dostavljalca časopisov, ki ga zapelje osamljena in obsesivna Nicole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:46 24. April 2012.

    - Jest bi raje "ščipal " njo.. <br />- a se mi dozdeva , da ima fukiš diva "račje" žnable..<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.