S spleta umaknili Urškino pesem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pred dvema dnevoma smo vam predstavili novo pesem Urške Čepin Moj poslanc. Tisti, ki ste jo slišali, ste imeli srečo, kajti YouTube jo je zdaj umaknil s spleta.
Oglej si celoten članek

Urška Hočevar Čepin je bila presenečena, ko smo jo vprašali, ali morda ve, zakaj njene pesmi Moj poslanc, ki jo je posnela s Koradom in Boškom, ni več na YouTubu. "Tega pa sploh nisem vedela,“ je za nas povedala in dodala, da prošnja za umik ni prišla od nje.

Kot kaže, jo je YouTube umaknil na željo tistega, ki jo je objavil. Zakaj, pa žal ni znano. Video vsekakor ni bil preveč vroč za spet. Pesem namreč še nima videospota, skladba je bila zato pokrita le z eno fotografijo tria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:40 6. Avgust 2013.

    Komad je za bruhat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.