S takšnimi dodatki ne boste zgrešili

Foto: www.net-a-porter.com Miu Miu, 390 EUR Foto: www.net-a-porter.com J.Crew, 325 EUR Foto: www.net-a-porter.com Karl Lagerfeld, 408,70 EUR Foto: www.net-a-porter.com Thierry Lasry, 385 EUR Foto: www.net-a-porter.com Alexander Wang, 955 EUR Foto: www.net-a-porter.com Ashley Pittman, 371,42 EUR Foto: www.net-a-porter.com Jil Sander, 200 EUR Foto: www.net-a-porter.com Karl Lagerfeld, 352.28 EUR Foto: www.net-a-porter.com Marni, 400 EUR Foto: www.net-a-porter.com Michael Michael Kors, 325 EUR
Stil nadgradite z izbranimi modnimi dodatki, pri tem pa se držite pravila manj je več.
Oglej si celoten članek

V novo modno sezono vstopite z enostavnimi modnimi dodatki, ki bodo poudarili klasični videz. Uspelo vam bo z zelo šik modnimi kosi, ki prepričajo z enostavno obliko in kombinacijo treh odtenkov – bele, srebrne in črne.

Nosite jih s klasičnimi oblačili za službo, kombinirajte jih k elegantnim večernim opravam ali pa z njimi nadgradite športno-elegantno kombinacijo s temnejšimi oprijetimi kavbojkami, belo majico s podpisom in blazerjem.

Tokrat smo si dovolili malo modnega sanjarjenja in v galeriji zbrali dražje modne kose znanih oblikovalcev in modnih hiš, podobne kose pa so v svoje najnovejše kolekcije uvrstile tudi cenovno dostopne znamke ulične mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.