S takšnimi težavami se sooča znana Slovenka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da nas pri gradnji lahko hitro kaj preseneti, je zdaj spoznala tudi Katarina Benček.
Oglej si celoten članek

Katarina Benček se je že pred časom odločila, da v Puli zgradi hišo, ki bo namenjena oddajanju. A kot kaže, se je malce zapletlo, saj se je znesek, ki bo potreben za izgradnjo hiše, povečal za približno četrtino, kar pa pri tako veliki naložbi ni ravno mačji kašelj. Za zurnal24.si je pojasnila: "Na začetku je bil za investijo namenjen določen znesek, ki se nam je zdel realen, saj sta mama in oče zgradila v Puli hišo pred približno tremi leti in smo imeli dokaj sveže podatke. A ko smo parcelo kupili ter nato začeli z zidavo malce večje hiše, se je zadeva podražila. Seveda se je podražil tudi material in na koncu smo, kjer smo. Hiša bo namenjena oddajanju in je mišljena kot investicija, a bova kdaj izven sezone zagotovo tja odšla tudi s partnerjem."

Ker verjame v razpršeno delo, se je odločila, da poleg Instagrama, nakita in trženjskih zadev za različna podjetja, svojo dejavnost še malce razširi na področje turizma. Za gradnjo hiše v Puli se je Katarina odločila zato, ker tam živita tudi njena starša. "Med korono sta zaradi omejitev obtičala tam in se kasneje odločila, da tam tudi ostaneta."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:48 5. Februar 2023.

    In kaj je ta ”znana” Slovenka takšnega naredila, da je postala znana? Zaračuna največ, morda?

  • 11:23 5. Februar 2023.

    Lahko je, s polno ritjo srat...lahko pa, se naserješ !

  • 09:59 5. Februar 2023.

    A bo treba spet za nekaj časa v Dubai? Da si finančno opomore pa to...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.