S tem genialnim trikom boste prelisičili tatove!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Da bodo poletni užitki ob vodi brezskrbni, se lotite tega preprostega trika.
Oglej si celoten članek

Foto: Shutterstock Eksplozija, plenice Odslej na plažo poleg kopalk, sončne kreme, brisače in najljubšega čtiva lahko brez skrbi odnesete tudi telefon in denar za sladoled, ne da bi vas skrbelo, da bodo vaše dragocenosti med namakanjem v vodi zamikale nepridiprave.

Vas zanima, kako prelisičite tatove? Tako preprosto! S seboj vzemite pleničko za enkratno uporabo in vanjo zavijte dragocenosti. Da bo videti rabljena, pa jo še malo pomečkajte v vlažnem pesku. Le kdo bi želel ukrasti kaj takšnega? Dragocenosti lahko na ta način shranite tudi doma. Upajmo le, da dolgoprstneži ne berejo naše spletne stani ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.