S tem je Tanja Žagar navdušila oboževalce

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tanja Žagar je izkoristila še zadnje dni poletja.
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka, si je privoščila oddih ob morju. Ob tem je s svojimi oboževalci delila svoje veselje pred nočnim kopanjem. Veliko navdušenja je požel njen nosečniški trebušček in marsikdo ob fotografiji v kopalkah ni mogel, da pevki ne bi polaskal, saj je res videto odlično. "Lepa si s tem trebuščkom," ji je napisalo kar nekaj oboževalcev, ki niso mogli prehvaliti simpatične nosečnosti.  

Kaj takega! Poglejte, kaj v prostem času počne noseča Tanja Žagar!

Tanja je novico o nosečnosti, o čemer se je sicer ugibalo že dlje časa, uradno potrdila na svoj rojstni dan. Pevka še vedno pridno nastopa in se počasi že pripravlja na prihod novega člana. 

xxx

Magazin Je Miki potrdil, da je oče Tanjinega otroka?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.