S tem oglasom se je Kim Kardashian osmešila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Postala je obraz za veganske izdelke.
Oglej si celoten članek

"Tako navdušena sem nad misijo @beyondmeat in vesela, da lahko kot njihov glavni okuševalec z vami delim njihove rastlinske izdelke," je zvezdnica Kim Kardashian zapisala na Instagramu in delila oglas, ki ga je posnela za omenjeno podjetje.

A lepotici, ki se zavzema za to, da bi svet pojedel manj mesa, niso vsi ploskali. "Koliko so ti plačali, Kim? Vsi poznamo skriti namen, ki tiče za tem mesom?" jo sprašuje zvezdnica Charmaine, neka druga sledilka pa ji je zastavila to vprašanje: "Si pogledala sestavine, iz katerih izdelujejo te izdelke?" Kim ni odgovorila, so ji pa odgovorili drugi: "Smeti. Prav imaš. Saj tega niti ona ne je."

In res ... Kamera je sicer posnela, kako Kim žveči, burger v njeni roki pa je še vedno cel. "Teh zadev ne bom kupil, ker jih niti ti nisi dala v usta," se je iz zvezdnice pošalil komentator.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.