S tem se ukvarja Denise Dame, gre za pornografijo?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Starleta je našla nov način, kako napolniti mošnjiček …
Oglej si celoten članek

Lepa Korošica Denise Dame, ki trenutno živi in dela v Londonu, že nekaj časa svoje oboževalce razveseljuje s prav posebnimi videoposnetki, ki so dostopni na spletnih platformah My only friends in Cameo. Denise z vročimi posnetki na ta dva profila vabi tudi na Instagramu, kjer je že razkrila, kako se je prelevila v vročo tajnico, preznojeno domačo mojstrico, v zapeljivem spodnjem perilu pa posname tudi zasebno video sporočilo za svoje oboževalce.

Očitno starleta dobro ve, kako prodati svojo lepoto in seksapil, na enem izmed posnetkom z metrom v roki celo obljublja, da lahko oceni velikost vašega … Gre res le za erotične posnetke ali morda celo kaj več?

Sicer pa Denise ni le spletna zvezdnica, ampak ima tudi čisto pravo službo kot manekenka, letos se je namreč sprehodila po modnih pistah londonskega tedna mode. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.