S tem sirupom si zmanjšajte trebuh!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Glavna sestavina napitka za zmanjšanje obsega okoli trebuha je hren, ki je poln železa, vitamina C in B, kalija, magnezija in fosforja.
Oglej si celoten članek

Če hujšate in telovadite, a vseeno ne vidite napredka, vam predstavljamo recept za zmanjšanje obsega trebuha. Mešanica hrena, ingverja in limone bo pomagal pri manjšanju vašega obsega in pri manjšanju odvečne vode v organizmu.

Za napitek potrebujete 125 gramov hrena, 4 limone, 3 žlice meda, 2 čajni žlički cimeta in dva centimetra ingverja. Hren in ingver zmeljete v električnem mešalniku, dodate sok štirih limon in dobro premešajte. Dodajte med in cimet, ter mešajte, dokler se sestavine ne prepojijo ena z drugo. Sirup shranite v steklenico in v hladilnik. Jejte ga pred obrokom ali pred vadbo, svakrat na dan po dve čajni žlički in tako nadaljujte štiri tedne.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.