S tem služi Nika Urbas

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
To je uspešni posel Nike Urbas.
Oglej si celoten članek

Nika Urbas Ambrožič je ustanoviteljica in kreativna direktorica londonske modne znamke Maria Moderna, ki je na trgu že več kot sedem let, ustanovila pa jo je skupaj s sestro. Osredotočajo se na modo za ženske v zrelih letih oziroma nad 65. Njihov slogan je "Živahna moda za zrele ženske", ponujajo pa udobne damske kroje s pridihom retro elegance.

Magazin Tako je Nika Urbas Ambrožič videti v kopalkah

Njihovo modo si lahko ogledate tukaj, kosi stanejo od 50 do 160 evrov. V kreacije Marije Moderne se je Nika skoraj vedno odela tudi kot žirantka oddaje Zvezde plešejo. Sicer pa znamka in oddaja nista edini Nikini okupaciji, na njenem Instagram profilu namreč piše, da je tudi urednica revije  LifeStyle Magazin. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.