S tem športom je shujšala znana Slovenka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V nekaj mesecih je izgubila odvečne kilograme in se potrudila, da je dobila postavo, kot si jo je želela.
Oglej si celoten članek

Ivona Pavlović, udeleženka resničnostnega šova Bar, ki smo ga pred dvema letoma spremljali na Planet TV, si je pred meseci zadala, da bo shujšala in utrdila postavo. Že v Baru je povedala, da zelo rada je in da včasih ne pozna meje. Prišlo je celo tako daleč, da je takrat, v šovu, hrano skrivala pred sostanovalci in to kar v mikrovalovko.

Zdaj nam je povedala, kako je prišla do zavidanja vredne postave. "Shujšala sem z redno telovadbo in zdravo prehrano. To je vsa umetnost. Treniram vsak dan. Večinoma boks," je povedala Ivona in dodala: "Na začetku sem se rekreirala trikrat na teden, zdaj pa vsak dan."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.