S tem trikom bo šopek v vazi videti bolj bogat

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako enostavno in učinkovito!
Oglej si celoten članek

Notranja oblikovalka in spletna vplivnica Urška Oman (Carica sveta) je na Instagramu razkrila trik, kako bo vaš šopek v vazi vedno videti popolno razporejen in bolj košat kot je v resnici. Vse kar potrebujete je, ne boste verjeli, lepilni trak.

Foto: Instagram Urška Oman

Z lepilnim trakom na odprtino vaze naredite mrežo in v vsako luknjico postavite nekaj cvetlic. Tako boste z malim trikom prišli do bolj enakomerne in bolj košate razporeditve šopka.  Da bodo rože v vazi zdržale dlje, vsak dan zamenjajte vodo in malo pristrižete stebla. Rezanemu cvetju prav tako odgovarjajo bolj hladni prostori, sploh tulipanom. Kako ravnati s šopkom tulipanov, lahko preverite TUKAJ

Foto: Instagram Urška Oman

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.