S temi besedami ga je voditeljica nagnala s Kmetije

Foto: Pop TV David, Kmetija
Pokazala mu je 'vrata'.
Oglej si celoten članek

Po večkratnem kršenju pravil je Natalija Bratković tekmovalcu Davidu Hleblu pred nominacijami prenesla sporočilo, da je zanj tekmovanja konec. David je namreč večkrat preskočil ograjo, ki omejuje posestvo Kmetije, večkrat preskočil ograjo, ki ločuje peke in mlinarje, nazadnje pa je celo ukradel klobaso iz trgovine.

Magazin Med letošnjimi tekmovalci Kmetije tudi tat

Foto: Pop TV Natalija Bratković "V preteklih dneh je prišlo do kršenja pravil. Preskočil si ograjo, ki obdaja posestvo, večkrat si preskočil ograjo, ki posestvi ločuje. Pravila so zato, da se ne kršijo in ti si jih prekršil večkrat. Snemi svoj predpasnik, vzemi svoje stvari in pri priči zapusti posestvo,“ je Davida ostro odslovila voditeljica Kmetije Natalija. David je na to odgovoril z besedami: "Hvala bogu!" in odvihral stran od sotekmovalcev.

Družina pekov je tako ostala brez enega člana, zato jim je Natalija ponudila priložnost, da si med mlinarji izberejo enega moškega tekmovalca, ki bi postal pek. Izbrali so Robija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.