S temi prvimi damami se bo kosala Melania Trump

Foto: Profimedias Michelle Obama Foto: Profimedia Hillary Clinton Foto: Profimedia Jacqueline Kennedy Foto: Profimedia Betty Ford Foto: Profimedia Eleanor Roosevelt Foto: Profimedia Edith Wilson Foto: Profimedia Caroline Harrison Foto: Profimedia Abigail Fillmore Foto: Profimedia Sarah Polk Foto: Profimedia Dolley Madison
Kar nekaj prvih dam je pustilo pečat v zgodovini Združenih držav Amerike. Z damami v galeriji se bo morala kosati prva dama slovenskih korenin Melania Trump.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.