S tisoči evrov do sanj

Foto: Žurnal24 "Ko me je prosil za sodelovanje, mi je gospod predsednik rekel, da ne bi rad, da
Slovenci so ob ponedeljkovem koncertu v Cankarjevemu domu odprli srca in med oddajo zbrali zavidljivih 140.000 evrov, ki so jih namenili preprečevanju in odpravljanju posledic nasilja in zlorabe otrok.
Oglej si celoten članek

Na odru se je predstavilo več kot 50 glasbenikov, osrednja zvezda koncerta Pustimo jim sanje, ki je potekal pod pokroviteljstvom Fundacije Danila Türka, pa je bil Jan Plestenjak s simfoniki in gosti.

Sodelovali tudi televiziji
Ob tej priložnosti sta stopili skupaj TV Slovenija in Pop TV, saj je program povezoval Slavko Bobovnik, medtem ko se je iz klicnega centra oglašala Ota Roš. In prav v klicnem centru, sredstva preko telefonskih klicev je pomagalo zbirati 50 prostovoljcev, so imeli številni znani Slovenci ta večer veliko dela, saj so telefoni nenehno zvonili, zato so bili vsi sodelujoči na koncu pozitivno presenečeni nad dobrodelnostjo Slovencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.