S to fotografijo je Jan Plestenjak končno potrdil svojo zvezo

Foto: NEO VISUALS
Foto: NEO VISUALS
Za valentinovo naredil izjemo ...
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak svojo zasebnost in ljubezensko življenje skrbno čuva, a je včeraj, za praznik zaljubljencev, naredil izjemo in objavil fotografijo s svojo lepotico. "Čista, močna in nerazložljiva ljubezen," je zapisal ob fotografiji, na kateri ga objema njegova srčna izbranka. 

Prvič sta se skupaj pojavila na lanskoletnih Melodijah morja in sonca. Jana je z brhko mlado lepotico takrat na Instagramu objavil priznani modni fotograf Tibor Golob. Lepi svetlolaski je ime Lara Pernek in ni iz medijskega sveta, revija Suzy pa je poročala, da naj bi bila od Jana mlajša kar 24 let. 

Foto: Instagram Jan Plestenjak
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:22 15. Februar 2022.

    Je blo že več frišnih njegovih zvez

  • 14:23 15. Februar 2022.

    v kratkem pricakujemo nov komad na albumu.

  • 12:59 15. Februar 2022.

    To bo to,ja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.