S to fotografijo je sprožila škandal

Foto: Instagram selena gomez Foto: Profimedia selena gomez
Selena Gomez se je v mošeji neprimerno obnašala.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralka Selena Gomez je pred nekaj dnevi s prijatelji obiskala mošejo šejka Zayeda, ki se nahaja v Abu Dhabiju.

Lepotica si je sicer pred vstopom v sveto hišo prekrila glavo in gola ramena, a se je med fotografiranjem malce spozabila in začela žgečkljivo pozirati, pri čemer je pokazala gleženj.
Posnetek je objavila na Instagramu in razburila nekatere sledilce.

Kot piše TMZ, pa se zaradi njenega nespoštljivega obnašanja niso razburjali le uporabniki omenjenega družbenega omrežja, ampak tudi Združeni arabski emirati. Selena in njena skupina se je namreč neprimerno obnašala tudi pred mošejo, kjer so posneli več skupinskih fotografij, na katerih so zganjali norčije in se pačili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.