S to fotografijo sta se knez in Charlene odzvala na grde govorice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bo to utišalo zlobne jezike?
Oglej si celoten članek

Žena monaškega kneza Alberta, Charlene, je že od marca v Južnoafriški republiki. Domov se je nameravala vrniti že pred meseci, a ima težave z zdravjem. Zaradi vnetja ušesne voltline ne sme leteti. Pred kratkim je uspešno prestala operacijo, domov se bo menda lahko vrnila oktobra.

Knez je svojo ženo močno razveselil, ko ji je na obisk pripeljal njuna dvojčka. Skupni čas sta zakonca izkoristila tudi za romantično fotografiranje. S posnetkom, na katerih se močno stiskata, bosta zagotovo utišala zlobne jezike, ki govorijo, da je njuna ločitev pred vrati in da so Charlenine domnevne težave le izmišljotina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.