S to potezo bi se princ Harry zameril polovici sveta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Harry ni oboževalec Netflixove serije Krona.
Oglej si celoten članek

Avtorica Angela Levin, ki je napisala knjigo o princu Harryju, je v nedavnem pogovoru za BBC spregovorila o snidenju z vojvodo, ki ji je zaupal, da ni oboževalec Netflixove serije Krona, ki govori o britanski kraljevi družini in je po vsem svetu velik hit.

"Prva stvar, ki me jo je vprašal, ko sva se v srečala v palači, kjer sem z njim opravila intervju, je bila: 'Gledate Krono?' Takrat te serije še nisem spremljala in zaradi tega me je bilo kar malo sram, on pa je rekel: 'Poskrbel bom, da jo ustavijo, preden pridejo do mene.'," se spominja Levin.

Producentka serije, Suzanne Mackie, pravi, da ima Harry srečo in se bo serija verjetno končala, še preden pridejo do njegove ljubezenske zgodbe z Meghan. "Če sem iskrena, dvomim, da bomo obdelali današnji čas,“ je povedala.

Že poznate novi YouTube kanal Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.