S to tekmo Slovenci podrli še en rekord

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski košarkarji so se povzpeli na zadnjo stopničko pred osvojitvijo prestola Evrope, so pa že osvojili lovoriko v gledanosti, saj je bila včerajšnja polfinalna tekma najbolj gledana košarkarska tekma slovenskih televizij.
Oglej si celoten članek

Polfinalno košarkarsko tekmo Slovenija – Španija si je ogledalo 69 odstotkov gledalcev pred televizijo. Gledanost celotne tekme je bil 23,7, s čimer je prenos postal najbolj gledana košarkarska tekma slovenskih televizij vseh časov. Osupljivi pa so tudi rezultati gledanosti moškega občinstva, saj je v trenutku, ko je bila gledanost najvišja, tekmo gledalo kar 92 odstotkov moških, ki so bili takrat pred televizijo.

Finale Eurobasketa 2017 bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri na Kanalu A, tekma za tretje mesto pa ob 15.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.