S to zvezdnico se sedaj dobiva Robert Pattinson

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Mala senzacija! Kot kaže, je Hollywood dobil nov par.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson, ki je lani razdrl zaroko z glasbenico FKA Twigs, se menda dobiva z Emmo Watson, ki je pred enim mesecem končala svojo dolgoletno razmerje. Bila je v zvezi s podjetnikom Williamom Knightom.

Foto: Profimedia emma watson

"Pišeta si sporočila in se na skrivaj dobivata na večerjah v Los Angelesu in Londonu,“ je razkril vir. Emma in Robert se sicer poznata že od leta 2005, ko sta skupaj snemala film Harry Potter in ognjeni kelih. Vir še pravi, da bi zveza lahko postala resna, saj imata veliko skupnega, med drugim ju povezuje tudi enak smisel za humor. "Med njima je že od nekdaj kemija,“ je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.