S trgovino v Meki razjezila muslimane

Foto: EPA
Foto: EPA
Paris Hilton je znana po svoji kontroverznosti in škandalih, zdaj pa ji je s svojim dejanjem uspelo razjeziti še celotno muslimansko skupnost.
Oglej si celoten članek

Hotelska dedinja, ki razburja s posnetki seksa, rada krši zakon in se razkazuje na vsakem koraku, je po mnenju številnih muslimanov dokončno prestopila mejo s tem, ko se je v Meki, muslimanskem svetem mestu, odločila odpreti svojo trgovino.

Hiltonova je odprtje napovedala prejšnji teden: "Obožujem svojo prelepo novo trgovino, ki se je ravno odprla v nakupovalnem središču Mecca v Savdski Arabiji." Na Twitterju se je nad Paris takoj zgrnil plaz obtožb, prebivalci Savdske Arabije so izrazili ostro nestrinjanje in celo gnus proti poslovanju njenega podjetja. "Zgodovinske in religiozne stavbe v Medini se uničujejo, medtem ko Paris odpira novo trgovino v nakupovalnem centru Mecca" in "Paris Hilton odpira trgovino s torbicami v Meki? Svet je trenutno poln korupcije, naj me nekdo, prosim, pošlje na Mars," so bile le nekatere izmed ostrih izjav. To je sicer Parisina že peta trgovina v Savdski Arabiji in 42. po vsem svetu.

Potem ko ji je septembra uspelo užaliti homoseksualce, so zdaj nanjo jezni še muslimani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.