Sabina Mlakar (Kmetija): Takšno je zdaj njeno zdravstveno stanje

Foto: Aleš-Rod
Foto: Aleš-Rod
Ob okrevanju so ji ob strani stali vsi njeni najdražji.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je v začetku letošnjega leta Sabina Mlakar, znana iz Kmetije, soočila z rakavim obolenjem, ni vrgla puške v koruzo. Sledile so kemoterapije in imunoterapije, ki so širjenje bolezni zaustavile, zdravstveno stanje vedno dobrovoljne Sabine pa se je popravilo ter ji omogočilo, da je vnovič zaživela polno kot pred obolenjem. Zdaj, na začetku novega šolskega leta, nam je zaupala, kako se počuti in kako preživlja dneve.

"Ravno v četrtek imam kontrolo, ko me bodo znova pregledali in mi povedali, kakšno je moje zdravstveno stanje. Lahko rečem, da se počutim dobro, le to noč sem imela grozne sanje. Še vedno delam v brunarici ob Savi, kjer pečem ribe, delam burek, pite ... Ko imam prosto, se pa zelo razveselim obiska otrok in vnukov."

Sabina ima namreč tri otroke, dva sinova in eno hčer ter pet vnukov, tri vnukinje in dva vnuka. Najstarejša vnukinja jih šteje že 19, najmlajša pa ima tri leta.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:08 14. September 2022.

    Kaj, PoPtv išče samo bolne in kilave igralce, merijo zgolj njihov intelektualni manjko, da jih potem lahko vodijo skozi bedne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.