Sabina Mlakar: To je najnovejša vest glede njene bolezni

Foto: Aleš-Rod
Foto: Aleš-Rod
Sabino Mlakar je na začetku letošnjega leta pretresla novica, diagnoza rak! A Sabina se kot prava borka ni predala in vse kaže, da je trenutno na dobri poti.
Oglej si celoten članek

Pred časom je v javnosti odjeknila vest, da je zvezdnica slovenskih resničnostnih šovov, Sabina Mlakar, ki je nastopila v šovu Kmetija in šovu Ljubezen po domače, zbolela za zahrbtno boleznijo. Po začetnih terapijah se stanje žal ni izboljšalo, temveč se je celo poslabšalo.

A Sabina ima po zadnjem zdravniškem pregledu dobre novice, kot je razkrila za zurnal24.si: "Kontrola je bila uspešna, rak se zmanjšuje, kri je brez posebnosti, v redu, počutje je tudi super ... Res sem vesela!" Le tako naprej, veliko zdravja ji želimo tudi mi. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:15 12. Avgust 2022.

    Le koga njena bolezen sploh zanima ? Toliko kot, lanski sneg.

  • 15:26 12. Julij 2022.

    Eni pa res nimajo filtra. Še na račun lastne bolezni išče medijsko pozornost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.