Sabina Remar ujeta z drugim

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Manekenka Sabina Remar se je očitno razšla s starejšim poslovnežem Tomažem Kraljem in ga zamenjala za mlajšega.
Oglej si celoten članek

Sabina Remar nam je še julija zaupala, da se s starejšim izbrancem Tomažem Kraljem pogovarjata o poroki, zdaj pa so manekenko videli z drugim. Fotograf revije Story jo je z novim izbrancem namreč ujel na enem izmed parkirišč v Ljubljani, kjer sta se držala za roke in poljubljala.

Sabino smo prosili za komentar o tem, ali se je s Tomažem razšla, vendar nam tega ni niti potrdila niti zanikala. "Tega ne bi komentirala, sploh pa nimam časa, ker sem trenutno v Avstriji," nam je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:26 12. September 2011.

    očitno ni sponzoruša, če je pustila bogataša za mladega športnika, ki sploh še ni uspel. Se vam ne zdi, da …

  • 18:05 9. September 2011.

    sponzoruša...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.