Sabina se je do Bineta vedla nespoštljivo

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Šef Bine Volčič in Tomaševa vajenka Sabina sta imela majhen nesporazum.
Oglej si celoten članek

Vajenke kandidatov šova Gostilna išče šefa so bili sinoči že postavljene pred prvo preizkušnjo. Mido, Tomaš in Robi so morali dekleta naučiti nekaj osnovnik tehnik, med drugim tudi, kako narezati čebulo in filirati ribo.

Po testu pa je med Binetom Volčičem in Tomaševo vajenko Sabino prišlo do manjšega incidenta. "V redu, adijo Bine, ne rabimo,” je, po tem, ko je šef na tablo napisal prve priborjene točke kandidatov, izjavila Sabina. Šef jo je slišal in niti malo mu ni bilo všeč, kako ga je nagovorila. "Jaz sem za tebe šef in vikaš me. Ok?” ji je razložil.

"Razumem, da ne ve, kaj je hierarhija. Očitno ne ve niti, kaj je spoštovanje. Prav je, da to izve takoj,” je pozneje še povedal Bine. Tomaš in Robi, ki sta slišala pogovor, sta se z njim strinjala. "Nič mu ne gobcaj,” je svojo vajenko podučil Tomaš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.