Sacha je najbogatejši Britanec v Hollywoodu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Komika Sacho Barona Cohena so razglasili za najbogatejšega britanskega igralca v Hollywoodu.
Oglej si celoten članek

Sacha, ki se ga mnogi najbolj spomnite po komičnih vlogah Ali G, Borat in Brüno, je lansko leto zaslužil več kot 23 milijonov evrov. Tolikšen znesek se je na njegovem računu znašel zahvaljujoč filmoma Diktator in Nesrečniki, nekaj pa je pripomoglo tudi to, da je lemurju kralju Juliju v animiranem filmu Madagaskar 3 spet posodil svoj glas.

V preteklih letih je prvo mesto najbolje plačanega britanskega igralca v Hollywoodu zasedal Robert Pattinson, ki je obogatel na račun sage Somrak. Sicer pa je Sacha lani zaslužil več kot prvorazredni hollywoodski igralci, ko sta Tom Hanks (zaslužil 19,5 milijona evrov) in Brad Pitt (18,4 milijona evrov), a ga niso vključili na slavno Forbesovo lestvico, ker menijo, da ni dovolj slaven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.